For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Despre noi

FaSchimb.Ro - Simplu si rapid

FaSchimb.Ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe FaSchimb.Ro anunturi gratuite aproape de tine cat si din alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe FaSchimb.Ro te asteapta anunturi legate de schimburi, anunturi de vanzari, anunturi de cumparari dar si donatii. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi in mod gratuit si fara costuri ascunse .

De ce FaSchimb.Ro ?

FaSchimb integreaza posibilitatea de a adauga un anunt, rapid, fie de pe un calculator sau de pe un telefon. Platforma robusta iti ofera posibilitatea sa : Vinzi , Inchiriezi, Cumperi, Licitezi pentru articolul dorit.

Misiunea noastra

Dorim sa facilitam si sa usuram modul in care o persoana isi poate vinde un produs online. Fie ca Vinzi, Cumperi, Inchiriezi sau pui o Licitatie , FaSchimb.Ro este alegerea perfecta.

Solutii de top

De pe un calculator, o tableta sau un telefon, FaSchimb.Ro este disponibil atat ca acces dintr-un brower web cat si din aplicatia Android si iOS. Toate optiunile de Vanzare, Inchiriere, Cumparare, Licitatie printr-o simpla apasare de buton.

Aplicatia FaSchimb.Ro pe Android !

Descărcați aplicația noastră FaSchimb.Ro pentru Android din magazin Play.

Simplu și rapid, adaugă anunțul tău

Apps

Refund Reason

Top